Service


Kwaliteit, Service en Correct DAAR STAAT 123Correct voor!

De producten van 123Correct sluiten naadloos aan bij uw hoge eisen, op de juiste manier die u mag verwachten van ons. Wij bieden u een complete installatieondersteuning aan om u te voorzien van de best mogelijke service.

Eenvoudig plannen en helpen:

Met één telefoontje staan we de volgende dag bij uw op de stoep om eerst een goed te kijken wat er aan de hand is. Daarna bepaalt u zelf of kiest voor ons bedrijf dat inmiddels 20 jaar ervaring heeft met service werkzaamheden.

Onze producten als onze service verlening zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor uw beschikbaar. En dat is ook wat u wilt toch? Daarom kies voor 123correct, dan weet je dat het correct is!

Neem contact op voor informatie:  (+31) 6 474 27 500

Image Gallery

Service

123Correct heeft tevens de juiste certifieringen tegen de strenge eisen die vandaag de dag worden gesteld bij het inrichten van uw luchtbehandelingssysteem of afzuigmotoren. Binnen de Horeca gelden andere regels dan industrieel. Mocht u willen weten of uw afzuigmotor voldoet aan de nieuwste normen of wilt u een afzuigmotor plaatsen en vraagt u zich af of de afzuigmotor voldoet aan de normen neem dan vrijblijvend contact op voor advies.

Contact 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie:

Address:Haelenstraat 10, Tilburg
Telephone:(+31) 6 474 27 500
KVK:53065697
E-mail: info@123correct.nl